Lieve gast,

Bedankt voor je bestelling bij ‘Bij Cosineros’! In ons restaurant zetten wij ons altijd in voor goed eten en een plezierige avond! Met het volgende 3 gangen menu brengen we Bij Cosineros bij jou thuis!

In onze keuken hebben we het menu zo volledig mogelijk bereid, je kunt dus bijna aan tafel. Per gerecht hebben wij makkelijke instructies meegegeven om de gerechten af te maken.

Dek alvast de tafel en geniet!

 Voorbereidingen:

  • Haal alle ingrediënten voor de voor- en hoofdgerechten uit de koelkast of tas, zodat dit op temperatuur kan komen.
  • Zet een zo groot mogelijke pan klaar, indien je geen grote pan hebt, adviseren wij twee kleinere. Deze pan mag gevuld worden met water, het water mag vervolgens aan de kook gebracht worden.
  • Indien je de aardappelgratin als bijgerecht hebt uitgekozen of de vegetarische quiche (optioneel), verwarm je de oven alvast voor op 180 graden.

De voorgerechten, met uitzondering van de vegetarische quiche (optioneel), zijn al serveer klaar gemaakt!

  • Wanneer de oven op temperatuur is, kan de vegetarische quiche in 10 minuten in de oven opgewarmd worden. De quiche kan ook koud gegeten worden.

Instructies hoofdgerecht:

  1. Als het water kookt, zet je het vuur zacht. Het water mag hierna niet meer te koken, omdat de naadjes van de zakjes dan los kunnen laten. (mocht er onverhoopt toch een zakje open gaan, alle ingrediënten zijn ook in een pannetje op te warmen op laag vuur.)
  2. De aardappelgratin kun je in de oven nog 10 minuten opwarmen.
  3. Voor het runderstoofpotje, de groentecurry, de kipsaté, de Oosterse garnalen met groente of de coq au vin: de vacuümzakjes kunnen in ongeveer 10 à 15 minuten hierin opgewarmd worden.
  4. Voel hierna of de inhoud van de zakjes een aangename eettemperatuur hebben. Zo niet, laat ze nog iets langer in de pan zitten en zet het vuur eventueel iets hoger.
  5. Componeer de ingrediënten op een bord, maak hier een mooie foto of een mooi filmpje van, post dit op sociale media en geniet van Cosi@home!

Het dessert is al klaar gemaakt om zo te serveren.

Mocht je er nu echt niet uitkomen?

Cathy is altijd bereikbaar voor dringende vragen op: 0683387026